APPELFLAPHij ziet er niet echt knap uit… ik weet het.. maar hij is gewoon té …

  • on 16 July 2020
  • 46 Views

✖️APPELFLAP✖️Hij ziet er niet echt knap uit… 🙈 ik weet het.. maar hij is gewoon té lekker om niet met jullie te delen 😜 Ik maakte deze appelflap met de zoetstoffen van @steviala chocolade drops en Pumpkin Spice mix van @greengypsyspices 💖 Daarbij maakte ik verse slagroom die ik ook heb gezoet met @steviala Dus… misschien niet “the looks” maar het gaat om het innerlijk toch!?!? 😜 Ik zet het recept hier onder 👇🏼 #appelflap #greengypsyspices #steviala #food #foodstagram #foodlover #applepie #pie #goodfood #healthyfood #healthylifestyle #healthy #health #sweet #TKB #4EY #apple #weightloss #weightlossjourney #gastricbypass #gastricsleeve #gbp #gastricgirl #fit #slimming #fitdutchies #weightlosstransformation #transformation #motivation #recipes


Source

Article Tags:
· · · · · · · · · · ·
Article Categories:
BBQ & GRILLING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Don't Miss! random posts ..